Eva sardine u biljnom ulju

Odličan ulov!

Belančevine i omega-3 masne kiseline čine jadranske sardine ne samo finom, već i izuzetno korisnom namirnicom u svakodnevnoj ishrani.

Pripremljene na tradicionalno jednostavan način uz dodatak soli i odabranog biljnog ulja, koriste se za brojne kulinarske kombinacije i pronalaze svoje mesto uz testenine, salate ili na pizzama.

Ukratko...

Jadranske sardele • Ukusan i brz obrok

Priprema/sastojci

Proizvod se može konzumirati bez prethodne kulinarske obrade.

Sardela (Sardina pilchardus) min. 70 %, sojino ulje max. 30 %, kuhinjska so.

Čuvati: na suvom mestu pri sobnoj temperaturi
Trajanje: 4 godine
Pakovanje: 115g

Nutritivne vrednosti

Energetska vrednost1510 kJ / 365 kcal
Masti
 33,0 g
zasićene masne kiseline
4,9 g
Ugljeni hidrati
0 g
šećeri0 g
Proteini
17,0 g
So
0,95 g
Omega - 3 masne kiseline3,5 g
EPA + DHA1,5g

Izvor: Podravka d.d.  Na 100 g proizvoda