Bruschette s Eva tuna namazom
Recept by coolinarika.com

Priprema

  1. Kruh narežite dijagonalno na ploške i kratko popecite.
  2. Svaku zapečenu plošku kruha premažite Eva tuna namazom.
  3. Preko namaza rasporedite rajčice narezane na četvrtine i masline na ploške te pospite bosiljkom.

Serviranje

Bruschette možete poslužiti tako da dodate komade tune iz Eva tuna komada u maslinovom ulju (80 g).

Savet

Bruschette pripremite neposredno prije posluživanja.

Koristili smo

Eva tuna namaza classic
Zelenih maslina punjenih pastom od paprike Podravka

Sastojci

1 manji kruh ili 200 g ploški kruha
100 g Eva tuna namaza classic
200 g cherry rajčica
10 Zelenih maslina punjenih pastom od paprike Podravka
2 žlice narezanog bosiljka

Koristili smo


Eva tuna namaza classic


Zelenih maslina punjenih pastom od paprike Podravka